Wie zijn wij?

wie zijn wij?

In 1985 begon Goos van der Heide zijn muziekwinkel “Muziekhuis Westerhaven” aan de Astraat 15 in Groningen. Een kleine gezellige winkel met de nadruk op orgels en gitaren.

Inmiddels meer dan 30 jaar later, is Muziekhuis Westerhaven uitgegroeid tot een allround winkel met een groot assortiment aan gitaren, bassen, toetsen, een recording en dj-afdeling en een ruime keuze aan accessoires.  

Er zijn weinig branches waarin zoveel ontwikkeling is als de onze. De enige manier om deze ontwikkelingen op de voet te volgen, is te kiezen voor personeel met een passie voor hun vak en ruime praktijkervaring. Zo kun je bij ons altijd terecht met je vragen over onze producten.

Een andere grote ontwikkeling is natuurlijk de internet verkoop.
Onze zeer toegankelijke en informatieve homepage , met een daaraan gekoppelde webshop, hebben ervoor gezorgd dat wij ook met deze ontwikkeling zijn meegegroeid. Een groot assortiment tegen concurrerende prijzen, snelle levering en goede "aftersales".

Hoe belangrijk en de internetverkopen voor de klant ook zijn, er gaat volgens ons niets boven het eerst uitproberen van je instrument en informatie inwinnen in de winkel. 
Zeker bij snaarinstrumenten geldt: ieder instrument is uniek.  Eerst voelen, luisteren en ervaren is dus een noodzaak.

 
Het verlenen van service op de bij ons aangeschafte producten is voor ons erg belangrijk.
In deze tijd van “ internet prijsvechters” waar de prijs vaak de doorslaggevende factor is, willen wij ons naast onze scherpe prijs juist onderscheiden door dat extra stukje service.
Een eerste gratis afstelbeurt van je bij ons gekochte instrument is dan ook standaard.

Doordat wij een eigen gitaarreparatie afdeling en een eigen technische dienst in huis hebben, hoeven wij dit stuk service  niet uit te besteden zoals tegenwoordig vaak het geval is. Mocht er dus onverhoopt toch iets met je instrument aan de hand zijn, dan zorgen wij dat je snel weer verder kunt met muziek maken.

   
Westerhaven Muziek geeft gezicht aan je aankoop.